Om Bergstrand Media

Vi har masser af erfaring og vi ved hvad der skal til for at dit produkt bliver en succes

Vores historie

Vi ved hvad der kræves, når man laver film til SoMe, Website, Reklamefilm, Firmaprofiler, Biografspots, Konferencer, Streaming-tv-tilrettelæggelse og mobil App.
Vi ved også, hvad der virker, og hvorfor det virker.

Men det er dig, der er ekspert i dit produkt, din virksomhed og den opgave, du vil have løst. Derfor gør vi meget ud af at sætte os ind i opgaven, skabe god dialog fra starten og bruge din viden til at skabe et resultat, der virker.

Bergstrand Media har et stort netværk af freelance-folk. Klippere, tilrettelæggere, fotografer, lydspecialister, skuespillere, designere, programmører og andre professionelle folk der er en del af vores netværk.

Grundet vores store netværk er Bergstrand Media dynamisk. Vi tilpasser hele tiden vores ressourcer til den opgave, der skal løses.

Og hvad betyder det for dig?

– At du vil komme til at arbejde med de bedste folk, som vi stiller store krav til. Og fordi vi stiller store krav til kvaliteten, kan du gøre det samme.

– At du får et projekt, der er afklaret i forhold til din strategi. Som i sidste ende er med til at bygge dit brand op, sælge dit produkt eller skabe den opmærksomhed, din virksomhed har behov for.

.

FØRSTEHJÆLP TIL FANTASIEN – Hr. Kludesen tager ud i den store verden i sin luftballon for at opleve sjove dyr. Et børne-familie konceptet der er skabt for at give børn og børnefamilier inspiration til kreative lege. Lær bla. at lave Appelsin-slangen eller katoffel-giraffen Et samarbejde med Tina Dalbøge, selvstændig boligstylist, gør det selv-kvinde, blogger og foredragsholder

Magnus Bergstrand
Bergstrand Media

Foto: Niels Baldus

Foto: Daniel Bergstrand

Min historie

Jeg blev uddannet Film og Tv teknikker på Medieskolerne/Viborg i 2004 .
Mine største kompentrancer er Klipper, Fotograf og EVS operatør på sport & event.

Jeg har været med til at løse mange forskellige opgaver, som fx.: Reklamefilm, Nyheds udsendelser, Internt tv, Produktfilm, Virksomheds film, Dokumentarprogrammer, Sport & offentlige events.

Mit job er en hobby. Jeg elsker at lege med billeder, og jeg prøver altid at tænke alternative løsninger for at opnå et unik produkt. Jeg har været i TV branchen siden år 2000, og i 2004 startede jeg min karriere i en fast stilling i produktions miljøet. Efter 4 år kastede jeg mig ud som selvstændig, og i dag kunne jeg ikke forstille mig et bedre erhverv.

Member Image

Magnus Bloch Bergstrand

Foto – Redigering – EVS